коректния партньор

Барт—99”оод

Начало

За нас

Контакти

Продукти

тх

BART-99 ltd

ЗА НАС

Phone: 0431/ 620  86

Fax: 0431/ 638  23

E-mail: bart99@mbox.contact.bg

Web site: www.bart99.com

Фирма “БАРТ-99” ООД е създадена през 1999г.в град Казанлък, с предмет на дейност търговия с резервни части за мото– и електрокари. През годините фирмата развива своята дейност, като става един от водещите доставцици на хидравлични изделия намиращи приложение в подемно-транспортна техника, селскостопански машини, камиони, леки автомобили, трактори, товарачи и други.

Установените бизнес взаимоотношения с производители като “Динамо Сливен”АД, “Бъдещност”АД, “Индустриалтехник” АД, “Капрони” АД, “Гарант”АД, “ЗКУ” АД и много други са полезна база за подобряване удовлетвореността на нашите клиенти и разширяване на предлаганите от фирмата изделия. 

През 2004г., фирмата разширява своята дейност започвайки производство на хидравлични цилиндри. В началото номенклатурата е ограничена до най-масово използваните в мото– и електрокарите. В последствие разширяването на производствените мощности позволява изработката на хидравлични цилиндри по заявка на клиента.

 

Мисия:

Да обслужваме все по-качествено нашите клиенти и партньори, да изградим съвременна комуникация, и по-добро управление на складовите запаси.


ЗА КОНТАКТИ: